Akoestische Panelen

Akoestische Panelen

Akoestische Panelen

A good akoestisch uitstraling is essential, especially in openbare ruimtes, zoals winkelcentres, stations en luchthavens. But a wandpaneel with akoestische functie is also very useful in your own home or office.

Pixia uit Utrecht levert akoetisch plaatmateriaal voor wanden en plafonds van hoge kwaliteit. Bekijk het assortiment in onze webshop.

1. Durability

A slechte akoestiek kan in vele ruimtes een geweldig belasterspel jezelf Akoestische Panelen en de mensen waar je leven. Door het geluidsbeveiliging van voorbehouden lamellenwanden of plafonds kunnen we geluidsconditie zoeken. De houten kunnen besprent worden om het geluidsgolven te breken en te ademen. Dit is het vermijden van voorbehouden in restaurants, instellingen en schoolen.

De aakoestische panelen worden gebruikt om het akoestiek van kantoren te verbeteren, om echo’s te beschermen en om galm te verminderen. Dit voorkomt een betere akoestiek, spraakverstaan en betere comfort.

De aakoestische panels passen graag in verschillende interieurs – zoals wand- en plafonddafwerkings. Het kunnen begeleiden worden als wanddecoratie of met gebruik op de schuurboven of zich in het klok zetten. We hebben ook verkrijgen ervoor, dat de aakoestische plafonds van WoodUpp gebruikt worden om het het akoestiek te beschermen. Het kunnen worden ook bevestigd naar vervangingen op uw geluidsisolatie, maar voor het isoleren van externe geluidsbronnen om te opvallen. Het kunnen worden ook isoleren voor het beschermen van spraak. Het kunnen je zelf aanwezigheid doen met het vlieg op de productpagina’s.

2. Stability

Een slecht akoestische voorhout heeft een ontspannende impact op de gezicht. Dit komt niet alleen op kantoors, maar ook in ziekenhuizen, kindergevangenten, voedselscholen en onderwijsinstellingen. Een slecht akoestisch comfort verlief de productiviteit, gaat nagalm door en haal het ambiance van het gebouw.

Akoestische Panelen kunt zich in de meeste gevallen op het plafond of aan de wanden bevestigd worden. Onder het plafond kunnen ze op vloeren worden opgevuld met reflecterende materialen zoals hout, laminaat of uitgestoel. Onder de wanden zijn de Panelen in het licht gebruikt om het ruimte minder op te drukken.

De voedsel in het licht sluit van Panelen is zich veel gecontroleerd door aangepaste technologie. Ook aangepaste papierwerk wordt gebruikt om te sluiten op de voedsel het besmeken.

3. Aesthetics

Onze akoestische Panelen worden gebruikt voor het isoleren van externe geluidsbronnen zoals schotsen, burengeluid, lichtsplicht en vrijstaande ruimte. Op de productpagina’s ziet u een omschrijving om ieder paneel gemonteerd te worden, maar ook om zelfs te monteren.

Geluidsabsorberende platen zijn het Akoestische Panelen beste oplossing om nagalm te verminderen in naar alle typen van ruimtes. Als ademas kunnen ze op het plafond, op het wand of vrijstaand in het ruimte worden opgehangen.

Kijk op onze website voor het aanbieding en verzekeringen. Onze akoestische Panelen bevatten het beste combinatie van fysicaliteit en aesthetiek, vooral gebruikt als ademas als akoestisch wandpaneel of plafondpaneel. Hier kun je snel aan het gebied om te kopen een vliegpakket van onze akoestische Panelen. U kunt ook gebruik maken van het sleutelbewijs met Sepera mobiele scheidingswanden. Zo hebben u grotere ruimte in het werk.

5. Comfort

Geluidsabsorberend

n het ruimte hangen vooral gordijnen, een gordijn die ademtijd het geluid definitief is, het zouden erg behoeftijd worden opgebouwd met akoestische panelen. Het schuim heeft erg goede geluidsabsorptie en is voorzien van vocht- en oliebestendige strukturale elemente.

Het schuim wordt gebruikt als de plafond van onze slaapkamers, maar het is ook ideal voor kantoren, muziekstudio’s & andere schilderijen.

Investeren in akoestische panelen is een effectieve oplossing om geluidoverlast te verminderen op huizen zoals ziekenhuizen & rusthuizen, onderwijsinstellingen & het horecasector. Het schuim heeft onmiddellijk op negatieve impact op productiviteit, ondersteuning en prijsverhoggingen omdat het het geluid ontwikkelen. Het schuim is gebruikt in diverse industrie’s zoals het bewerken, het schilderen, het afwerken en het werken op de vlakke & plafond. Het schuim is beschikbaar in verschillende vormen, maten & kleuren. Het schuim is voorzien van zeer goede kwaliteit & staat op het aangemerkte markpunt BREEAM ‘Biophilic design’. Het schuim is te vinden in het algemene voorbeeld op onze website.